Een uniek woonconcept in een groene oase

Jong gezin, 50+-er of actieve senior, het woonconcept van Institut Moderne is er voor iedereen. Dankzij een ingenieuze bouwwijze is de instapleeftijd voor de flats van geen belang. Dit zijn levensloopgeschikte appartementen die zich aanpassen naar hun bewoners. Het overdadige groen zorgt voor een unieke sfeer die u niet meteen van een woning in de stad verwacht. Alle appartementen kijken immers uit op het nieuwe, prachtige Edith Devriendt-Park van ca 5000 m┬▓. Elke woongelegenheid heeft een afzonderlijke berging, kelderberging, een direct bereikbare ondergrondse veilige parkeerplaats en een private fietsstalling. Een fijne ontmoetingsruimte met bar zorgt nog voor dat tikkeltje extra.

Contacteer ons

Comfortabel, lichtrijk en ruim

In onze 61 levensloopgeschikte appartementen staat comfort voor de bewoner centraal. Dat comfort bereiken we onder meer met elegant en hedendaags design en het gebruik van uiterst duurzame materialen en innovatieve technologie├źn.

Maar ook met licht en ruimte. In perfecte harmonie zorgen deze twee componenten voor de creatie van uiterst aangename en lichtrijke leefruimtes. In de eerste plaats door grote raampartijen, maar ook door de open keuken met eiland en de 2 of meerdere ruime slaapkamers. 

Functioneel en levensloopgeschikt

Helder, open, maar ook bijzonder functioneel. De appartementen, en bij uitbreiding de hele site, beantwoorden aan alle aspecten van levensloopgeschikt wonen. Subtiele ergonomische ingrepen zorgen ervoor dat de appartementen anticiperen op uw toekomstige woonbehoeften. Uw appartement past zich aan wanneer een bepaalde nood zich zou voordoen.
Het ruime terras is volledig overdekt en inpandig zodat u ook bij minder mooi weer van de buitenlucht kan genieten. De badkamer biedt maximale veiligheid en comfort. Voor de bezoekers is een apart toilet voorzien.

noodknop voor 24/24u crisiszorg brede deuren drempelloze overgang naar terassen volledig rolstoeltoegankelijk