Een zorgeloze investering

Vastgoed blijft tot op vandaag één van de weinige beleggingen met een zeker en duidelijk rendement. Kiest u om zelf in uw appartement te wonen, dan bent u 100% volle eigenaar. Kiest u om uw appartement te verhuren dan zijn er 2 interessante formules.

 

Verhuurmandaat

Een zorgvuldig geselecteerd verhuurkantoor, een externe makelaar, verdedigt de belangen van alle eigenaars in de residentie en geeft u de zekerheid van een zorgeloze verhuring. Het verhuurkantoor zoekt voor u de meest geschikte bewoners, maakt de plaatsbeschrijving op en volgt alles voor u op aan bijzonder gunstige voorwaarden. U mag rekenen op een marktconforme en vaste huurprijs. Kortom: een zorgeloze en sterke langetermijnbelegging.

 

Rentmeesterschap

Kies vrij om toe te treden tot het rentmeesterschap. Een beheerder zorgt voor het reilen en zeilen van uw appartement en het optimaal rendement van uw eigendom. U neemt deel aan een poule-systeem waarbij alle huurinkomsten over de toegetreden eigenaars verdeeld worden. Zo bent u altijd zeker van huurinkomsten. Bovendien regelt de rentmeester alle administratieve zaken voor u, van inning van huurgelden tot herstellingswerken. Alles wordt voor u in orde gebracht, zodat u zorgeloos van uw investering kan genieten.

 Klik om de foto te vergroten