Services à la carte

Alle bewoners van Institut Moderne kunnen kiezen uit een omvangrijk zorg- en dienstenpakket. Uniek is dat u zelf dit pakket samenstelt en enkel betaalt voor wat u nodig heeft. Voor die diensten à la carte zorgt Solidariteit voor het Gezin: www.solidariteit.be

Solidariteit zorgt voor een telefonische permanentie, dag en nacht. Maar u kan bij hen ook terecht voor alle zaken ivm thuisverpleging, kinderoppas, poetshulp, opvoedingsondersteuning, maaltijden aan huis, paramedische zorg, apotheek aan huis, manicure en pedicure, strijk- en wasdienst … en met alle praktische en administratieve vragen.

Contacteer ons

Solidariteit voor het gezin, een brede waaier aan dienstverleningen

Gezins- en bejaardenhulp Thuisverpleging Vervoersdienst 24/24u alarmering Ziekenoppas & nachtzorg Boodschappen aan huis Poetsdienst Dagverzorgingscentrum Kortverblijf Lokaal dienstencentrum Huishoudhulp Karweidienst Vrijwilligerswerk Traiteurdienst aan huis Post- & prenatale begeleiding Babysitdienst Kraamzorg Opvoedingsondersteuning Thuisoppas zieke kinderen Vakantiekampen

Comfort voor elke leeftijd

Veel ouders wensen de zorg voor hun kinderen te combineren met een carrière, cultuur en een rijk sociaal leven. Ze kiezen daarom steeds vaker voor wonen in de stad. Institut Moderne maakt hun keuze net iets makkelijker. Een kinderoppas voor een avondje uit of een huishoudhulp om even bij te springen? Het kan allemaal. Bovendien is de grootste openluchtspeeltuin van Gent, de Blaarmeersen, maar net om de hoek. 

Maar ook voor 40’ers en 50’ers zonder de zorg voor jonge kinderen is Institut Moderne een ware verrijking. Extra diensten zorgen ervoor dat ook deze generatie tijd en ruimte krijgt voor de zaken die er in hun leven echt toe doen.

„Onthaasten was nog nooit zo eenvoudig“